2015. május 28., csütörtök

Júniusi hírek

Kedves Kismamák, kedves Anyukák!

Mindjárt itt a június, mindjárt itt az év vége, mármint a Ringatós évadvég.

Martonvásáron június 22-én tartjuk az évzárót, Biatorbágyon pedig 23-án. 

Addig is van még 4 alkalom, nagyon várok mindenkit!

Martonvásáron hétfőnként 9.30 és 10.15-kor a Fehérvári út. 14-ben
Biatorbágyon keddenként 9.15 és 10 órakor a Faluházban az emeleten.


Martonvásáron és Válban lesz egy-egy ajándék alkalom, amelyra BÁRKI jöhet, de kérem, hogy jelentkezzen előtte nálam, hogy tudjam nagyjából a létszámot. 

2015. június 6-án 10-10.30-ig a váli focipályánál lesz egy közös RIngatós csaldi éneklés a váli Gyereknapon. Kérem, hogy válaszként erre az e-mailre írjatok, hogy ki jönne. (Aki már jelentkezett a váli kismamák közül, az megvan, nem kell újra, inkább hozzatok még valakit! :D) Aki jön, annak fogok adni niveás termékmintát kis Ringatós minikönyvecskével, úgyhogy hajráááá, gyertek!!!! :) Lehet jönni, akkor is, ha nem írtatok előtte, csak szeretném látni, hogy kb. mennyi pléd kell. (Aki tud plédet hozni, szóljon, olyan decathlonos műanyag aljú lenne a legjobb, de bármilyen jó, amit nem sajnáltok. A szőnyegemet nem raknám ki a fűre....)

2015. június 13-án, szombaton a martonvásári KiKeleti fesztiválon 16 órakor találkozunk nagyjából fél órára. Ez az iskolában lesz. Ide aki hoz még valakit, aki még nem volt RIngatón, annak szintén meglepetéssel kedveskedek, de másmilyennel :D. Nem a nagyteremben leszünk, ahol a verseny folyik, hanem bent a "táncteremben" a kisszínpadnál. Kérek szépen jelentkezést! Bárhonnan lehet jönni....

A két foglalkozás iNGYENES!!!! Mindegyikre jöhetnek nagyobbacskák is, hozok sok-sok hangszert, kicsit más lesz, mint egy "normál" Ringató. Régiek is gyertek!!!!! :D :D :D

Nyáron úgy tűnik, hogy nem fogok tudni foglalkozásokat tartani, úgyhogy most idén a július-augusztus szünet lesz. Aztán szeptembertől újult erővel vágunk neki a Ringatóknak!

Szeretettel várok mindenkit a facebookon is!


és Szeretettel várok mindenkit!!!!!

Figyeljétek a facebook oldalt az aktuális információkért!

Nagy hír: Nagyegyházán Ringató konferencia lesz június 27-én a Hangistállóban. Több információ: www.ringato.hu. Sajnos nekem más programom lesz, de ott lesz Ili és sok-sok foglalkozásvezető, szuper lesz, az biztos!
:)

Várlak Benneteket tehát júniusban a fenti helyeken!


Olga